Suurenna

Valistusjaosto – korkeatasoisia maanantaiesitelmiä

Vuonna 1985 perustettu valistusjaosto järjestää jäsenilleen esitelmätilaisuuksia maanantaisin Tapiolan palvelukeskuksessa. Esitelmäaiheiden valinnassa tavoitellaan kiinnostavuutta, virikkeellisyyttä ja tasokkuutta. Keskeisinä aiheina toimivat; maanpuolustus ja sotiin liittyvät asiat, terveys-, kunto-, ja erilaiset lääkäriesitelmät sekä ajankohtaisaiheet ja kulttuuri omassa yhteiskunnassamme ja muuallakin. Usein ovat esitelmöitsijöinä olleet alan parhaat asiantuntijat, mm. Riitta Uosukainen, pääministeri Matti Vanhanen, piispa Mikko Heikka ja emeritus arkkipiispa John Vikström.


Markku Reimaa puheenjohtaja 040 747 9065
Eva-Christina Mäkeläinen varapuheenjohtaja (09) 484  714 
040 519 4546
Martti Nurmisalo sihteeri (09) 522 551 tai
040 716 9744
     
    __________________________________________________________________
      
       
        Espoon Sotaveteraanit ry:n Valistusjaosto tiedottaa seuraavaa.
       
        Korona-virus ei näytä hellittävän otettaan. Niinpä Espoon kaupungin             viranomaiset ovat joutuneet tekemään päätöksen, että Tapiolan                     palvelukeskuksessa järjestetyt veteraanien tilaisuudet joudutaan syksyn
        osalta perumaan.
        Niinpä myös Valistusjaosto joutuu valitettavasti ilmoittamaan, että                 syksylle maanantaisin valmistettu esitelmäohjelma joudutaan tässä             tilanteessa perumaan. Toivomuksenamme on, että sitä voitaisiin                     mahdollisimman paljon hyödyntää, kun voimme aloittaa esitelmien                 järjestämisen kevätkaudella 2021.
       
        Parhain syyskauden toivotuksin Valistusjaoston puolesta,
        Markku Reimaa                   Martti Nurmisalo
        puheenjohtaja                      sihteeri